28 Ekim 2009 Çarşamba

Fashionable İstanbul'a Blogger Damgası!

Farkındayım, uzun zamandır birşeyler karalayamıyorum. Fakat bu sırada boş durmadık, çalıştık:) Aslında blogumda kendi yaptığımız işlerden bahsetmeyi pek sevmesem de geçen hafta gerçekleşen Fashionable İstanbul'u atlamak istemiyorum...:)

Yurtdışı moda şovlarında şahit olduğumuz blog yazarlarını davet etme ve içeriden canlı canlı bildirimde bulunmalarını sağlama durumunu Fashionable İstanbul için de gerçekleştirdik. Moda konusunda aktif içerik üreten, bu konuda bilgi düzeyi ile iddialı olan blog yazarlarını kotamız dahilinde davet ettik. Kendileri de bizi kırmayarak bu muhteşem etkinlikte heyecanımızı paylaştılar:)


Tüm bu çalışmalar sonucunda davet edilen blog yazarlarımız, 50nin üzerinde blog yazısı, 100lerce tweet, 350 küsür fotoğraf yayınlayarak orada bulunamayan ve etkinliği bloglar üzerinden takip etmek isteyenlere canlı canlı ulaştı. Özellikle backstage de neler olduğunu izlemek ayrı bir heyecan kattı. Bir dolu yorum ve bir dolu teşekkürle, blog yazarları gözünden bunları okumak gerçekten müthişti. Yorumları takibe ve bilgilendirme yapmaya devam ediyoruz...



Etkinlikle ilgili neler tweetlenmiş bakmak isteyenler özellikle #fashionableistanbul u takip edebilirler.


Benden haberler şimdilik bu kadar...:)


2 yorum:

Aslı Cin dedi ki...

Merhaba, Her ne kadar katılamasam da Modamutfağından Şebnem her güne katılarak beni yaro yolda bırakmadı. Ona teşekkürlerimi ilettim ama size fırsatım olmamıştı. Bizim için oldukça hoş bir tecrübe oldu ve özellikle yurtdışından ziyaretçilerimizi arttırdı. Teşekkürler...

dedi ki...

Aslı, biz de etkinlik boyunca değerli katkılarınızdan dolayı teşekkür ederiz, takipçilerinize beraberce bu keyfi yaşattığımız için çok mutluyuz.