9 Şubat 2015 Pazartesi

"Hello Tomorrow" Girişimci Bilim İnsanlarına Yeni bir Destek

Bilim, teknoloji ve inovasyonun ekonomik kalkınmadaki rolü gittikçe daha çok dikkat çekiyor. Bu sebeple üretilen bilginin ve değerin pazarla buluşabilmesi, hem mevcut arayışlara yeni çözümler sunulmasını, hem de ekonominin katma değerle daha hızlı büyümesini sağlıyor.

Hello Tomorrow, önce Avrupa' da başlayan, bu yıl itibariyle küresel ölçekte girişimci ruhlu bilim adamlarını, mühendisleri, doktorları kısacası teknoloji içerikli yenilikçi proje/şirket sahibi olan ve bu süreçte profesyonel mentor desteği ve en nihayetinde finansman arayışında olanları hedefleyen yepyeni bir organizasyon.

Bu yıl başvuruları 28 Şubat' ta sona erecek 2015 yarışmasında yarı finalist olan projeler, Paris' teki finalde yarışarak, küresel ölçekte girişimcilik ve inovasyon aktörleri ile biraraya gelecekler. Bu süreçte elde edecekleri mentor desteği ise paha biçilemez bir fırsat.

17 Şubat' ta Koç Üniversitesi Kuluçka Merkezi' nde gerçekleşecek İstanbul ayağı tanıtım etkinliğine katılarak daha fazla bilgi sahibi olabilirsiniz:

Hello Tomorrow Hakkında:
Hello Tomorrow, dünyanın mevcut problemlerini bilimsel ve teknolojik inovasyonlarla çözmek isteyenleri bir araya getiren global ve kar amacı gütmeyen bir oluşumdur.

Hello Tomorrow Challenge, Hello Tomorrow'u oluşturan 3C 'den (Community, Challenge, Conference) bir tanesi. Community (Topluluk) disiplinler arası ve kuşaklar arası değiştiricileri bir araya getirir ve bunlara "Builders of Tomorrow (Yarının İnşa Edenler)" ismini verir. Conference (Konferans) yılda bir kere düzenlenir ve yarışmanın finali ile global etkileyici konuşmacıları sahneye taşır. 2015 konferansı 25-26 Haziran'da Paris'te gerçekleşecek.


Hello Tomorrow 2015 Global Partnerler:
Orange (Global Yarışma Sponsoru), Air Liquide (Enerji & Çevre Sponsoru), Inria, Michelin (Ulaşım & Mobilite Sponsoru), Axa, Roche (Sağlık Sponsoru) Airbus (Malzeme, Yapı & Üretim Sponsoru), Janssen, Inra, Institut Pasteur, GDF Suez, Universcience, Vinci Energies, Total, Île-de-France.

Hello Tomorrow 2015 Yerel Partnerler:
Koç Üniversitesi Kuluçka Merkezi, TEB, teknopark istanbul

Hello Tomorrow Global Basın Sorumlusu:
Nolwenn Renouard


İstanbul Temsilcisi
Hasan Türk
istanbul@hello-tomorrow.org

Daha fazla bilgi için www.hello-tomorrow.org
Twitter @HT_Turkiye & #HTC2014
Facebook /hellotomorrowtr

Hiç yorum yok: